Un barri sencer se salta el confinament i munta una festa al mig del carrer a Andalusia

L'Ajuntament ha condemnat i lamentat «profundament els fets»

Un barri de Jaén se salta el confinament i munta una festa en ple carrer
El consistori ha condemnat els fets | Twitter

Veïns del barri de Vista Alegre a Beas de Segura (Jaén) s'han saltat el confinament decretat després de l'estat d'alarma per la crisi del coronavirus i s'han reunit amb música a la via pública la tarda d'aquest dissabte.

El consistori andalús ha condemnat els fets

L'Ajuntament de Beas de Segura ha condemnat i lamentat «profundament els fets» i ha assegurat que «per a res reflecteix el comportament de la resta de la població». A més, ha assegurat en un comunicat que «en el moment en què es va detectar el comportament incívic es va presentar la Policia Local per dissoldre els veïns».

  

A més, el consistori ha explicat que les imatges estan a disposició de les autoritats competents «per a l'estudi i sanció». «Fa setmanes que estem treballant i esforçant-nos per la protecció del nostre poble davant del Covid-19 i no escatimarem en esforços perquè aquestes situacions no tornin a passar», ha conclòs.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!


Comentaris

envia el comentari