IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Bayer dona 150.000 euros a Catalunya pel coronavirus

La multinacional ha destinat 800.000 euros a la compra de material sanitari

Empresa Bayer
Bayer es compromet amb la lluita contra el Coronavirus | CatalunyaDiari

L'empresa química-farmacèutica Bayer ha volgut mostrar el seu compromís amb la societat i els professionals sanitaris i ha anunciat a través d'un comunicat que donarà una partida de 800.000 euros al Sistema Nacional de Salut, per tal de garantir les necessitats essencials derivades de la pandèmia del coronavirus i, en especial, destinats a l'adquisició d'equipament sanitari i llits articulats per als hospitals.

La Covid-19 no està afectant de la mateixa manera a tot el territori, i per aquest motiu es destinaran 150.000 euros a Catalunya, una de les comunitats més perjudicades. A més a més, Bayer durà a terme accions per un valor de 100.000 euros, com la donació d'equips de lectura de tests PCR al Consell Superior de Recerques Científiques (CSIC), suport al programa 'Emergència del Coronavirus a Espanya' de la Creu Roja, suport a diverses fundacions d'animals, i creació de material audiovisual per ajudar als agricultors amb les seves collites.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Grup de voluntaris

L'empresa també s'ha sumat a la xarxa de voluntaris oferint assistència sanitària als més vulnerables, a través de diversos programes d'acció directa o telemedicina. Alguns dels perfils que en formen part són metges, farmacèutics, psicòlegs o biòlegs, i han posat a disposició pública la recopilació d'informació que ha realitzat el seu equip de Suport Clínic de l'àrea de Radiologia. 


Comentaris

envia el comentari