Begoña Gómez, l'esposa de Pedro Sánchez, positiu per coronavirus

La Moncloa ha informat del positiu de Begoña Gómez | Segons fonts del govern, tan ella com el president es troben bé i estan seguint les mesures de prevenció establertes per les autoritats

La dona de Pedro Sánchez, positiu per coronavirus | CatalunyaDiari

Begoña Gómez, esposa del president espanyol, Pedro Sánchez, ha donat positiu en coronavirus després de fer anàlisi a totes les persones properes al cap de l'executiu. Tant Gómez com el president espanyol són a La Moncloa i segons fonts del govern es troben bé i estan seguint les mesures de prevenció establertes per les autoritats sanitàries.

Aquests testos fets als membres de l'executiu i a persones properes ja van indicar que les ministres de Política Territorial i Funció Pública, Carolina Darias, i d'Igualtat, Irene Montero, van resultar ser casos positius de covid-19. Les dues són a casa seva i en bon estat de salut.

«Les anàlisis realitzades en les últimes hores a la Moncloa a les persones més pròximes al president del govern han donat positiu en el cas de la seva esposa, Begoña Gómez», ha informat la Moncloa en un comunicat que també deia: «Tan la senyora Gómez, com el president, es troben bé, tots dos es mantenen en La Moncloa i segueixen en tot moment les mesures de prevenció establertes per les autoritats sanitàries». 

  


Comentaris

envia el comentari