Belén Esteban deixa 'Sálvame' per culpa del coronavirus

La col·laboradora més famosa de Telecinco va explicar els seus motius a la direcció

Belén Esteban al plató de Sálvame

Belén Esteban no anirà a treballar durant 15 dies | Telecinco

Belén Esteban ho té clar: ella es queda a casa. Una de les col·laboradores més estimades i conegudes de 'Sálvame', ha decidit seguir les recomanacions del govern espanyol i confinar-se a casa davant l'amenaça del coronavirus durant, almenys, els 15 dies que està previst que duri l'estat d'alarma.

Tot i que seguint unes precaucions d'higiene i distanciament, els programes de televisió segueixen amb normalitat la seva programació. Però en el cas de Belén, ella mateixa s'ha encarregat de comunicar-li a la direcció del programa la seva decisió i, a través d'una trucada telefònica en directe, va informar la resta de companys i audiència.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

El seu problema de salut que la converteix en un grup d'alt risc

En aquest sentit, Belén va dir que: «Per una banda, tinc un problema de diabetis, per tant sóc d'alt risc i, d'altra banda, el meu marit és tècnic sanitari. Són dos factors importants». «Estaré 15 dies a casa. I és el missatge que vull donar: podria estar ocupant un llit en un hospital i quina necessitat hi ha de transmetre'l i agafar-lo», afegia.

Tanmateix, va explicar que durant aquests dies de confinament a casa no li falten tasques per a desenvolupar. Per tant, Belén va voler compartir que durant aquests 15 dies «ordenaré armaris, veuré pel·lícules, llegiré...» i, fins i tot, aprofitaran per a quedar-se embarassada. «Ja li he dit al meu marit, quin millor moment ara que estaré a casa», sentenciava.

Una responsable decisió per ella i el seu marit que és tècnic sanitari

Així doncs, l'estimada col·laboradora de Telecinco ha decidit prendre una responsable decisió i ha volgut evitar de la millor manera possible el contagi del virus. La professió del seu marit ha estat un punt important en la decisió de Belén i ha preferit prevenir abans que curar. Està clar que els seus companys la rebran amb els braços oberts a la seva tornada.


Comentaris

envia el comentari