El risc que corre el marit de Belén Esteban i no la deixa dormir

Miguel Marcos és conductor d’ambulàncies i està exposat a un major risc

Belén Esteban a un restaurant de Madrid (19-07-14)
Belén Esteban està preocupada per la salut del seu marit arran de la crisi del coronavirus | Gtres

A Telecinco estan prenent mesures per evitar una propagació massiva del coronavirus i, fins i tot, han decidit canviar la programació, sorprenent els espectadors. Per la seva banda, a ‘Sálvame’ aquest dimecres han estat parlant del tema i els col·laboradors han plantejat tots els dubtes que hi ha sobre el virus i què cal fer davant d’aquesta crisi sanitària a l’expert convidat al programa.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Preocupació pels treballadors de salut

Així, Belen Esteban ha aprofitat per preguntar a l’expert sobre el risc de contagi que corren tots els treballadors de l’àmbit sanitari, ja que passen molt temps als hospitals i poden estar en contacte amb alguna persona contagiada per coronavirus. D’aquesta manera ha compartit la seva preocupació sobre la salut del seu marit, Miguel Marcos, ja que treballa com a conductor d’ambulàncies.

La col·laboradora volia saber si el seu marit «està exposat a un major risc perquè entra als hospitals», una situació que la preocupa molt, sobretot perquè Belén pateix diabetis. Tanmateix, l’expert ha volgut tranquil·litzar-la assegurant-li que no ha de preocupar-se: «No. Ell segurament està més protegit que ningú. La professió del teu marit no suposa cap risc per a tu».

Sense cap mena de dubte, la crisi del coronavirus preocupa molt, sobretot després que Madrid hagi estat la primera comunitat a posar a marxa unes mesures més radicals per intentar contenir el contagi del virus. I, per tant, Belén Esteban, pateix molt per la salut del seu marit, una preocupació que comparteix amb la seva filla, Andrea Janeiro, ja que veu Miguel com un pare.


Comentaris

envia el comentari