Belén Esteban se sincera i explica per què s'ha separat

La col·laboradora s'ha emocionat explicant la història

Belén Esteban i Miguel
Belén Esteban viu separada de Miguel | Instagram

La col·laboradora de 'Sálvame' ha començat avui la seva connexió saludant al seu marit Miguel i dient que el troba molt a faltar. Davant d'aquesta declaració, Jorge Javier Vázquez li preguntava el perquè d'aquest al·legat i li preguntava el motiu que li impedia dir-ho directament, entenent que es trobaven en la mateixa llar.

La de Paracuellos deia que fins ara no ho havia explicat, però des de fa dotze dies viu separada del seu marit Miguel, que, com tothom sap, condueix una ambulància i el seu lliurament professional durant el coronavirus, li impedeix mantenir contacte amb Belén Esteban, que és sector de risc a causa de la diabetis que pateix.

Això ha portat a Belén a aïllar-se a la seva casa de Paracuellos, mentre que Miguel està vivint al seu pis de solter, evitant tot el contacte amb la col·laboradora. La veritat és que Belén Esteban no està sola, ja que compta amb la companyia de la seva filla Andrea que va tornar de l'estranger on es troba estudiant, per passar la pandèmia amb la seva mare.

Belén Esteban es comunica amb Miguel per videotrucada

Davant la pregunta de Jorge Javier Vázquez per saber com es comunica amb la seva parella, Belén ha explicat que cada dia fan una trucada de vídeo on s'expliquen el dia i es fan companyia mútua. Finalment, la col·laboradora ha dit que cada tres o quatre dies Miguel es passa per la porta de la casa conjugal i sense entrar, deixa les bosses de la compra i li porta a Belén tot el que necessita perquè no trenqui el confinament.


Comentaris

envia el comentari