Blas Cantó, molt afectat per la nova notícia que ha donat Eurovisió

Els representants d'Eurovisió estan abatuts per la cancel·lació del certamen

Blas Cantó posant en el photocall d'un esdeveniment
Blas Cantó ha estat afectat per la cancel·lació de l'edició actual d'Eurovisió | GTRES

Seguint les mesures de seguretat preventives per evitar augmentar els contagiats pel coronavirus, l’edició d’aquest any d‘ Eurovisió ha estat suspesa. La gala que havia de celebrar-se a Rotterdam, Holanda, s’ajornarà fins a l’any 2021 per assegurar-se que la crisi del coronavirus hagi passat.

Els representants de tots els països han vist com els seus esforços i ganes d’interpretar els seus temes han quedat silenciats. Blas Cantó, qui havia de representar a Espanya durant el certamen, ha confessat trobar-se molt decebut amb com havien acabat les coses, però entenent en tot moment la situació.

Un esforç no recompensat 

Però el que més l’ha afectat és no poder estrenar el seu nou tema amb el món sencer. ‘Universo’ era una cançó per la qual havia treballat durant diversos mesos, però els encarregats d’Eurovisió han estat clars: no es podrà presentar cap tema que presentarien en l’edició actual.

Però no tot són males notícies pel representat espanyol. RTVE ha demanat que l’exintegrant del grup ‘Auryn’ representi el país en la pròxima edició. Una oferta que Cantó no ha deixat passar i ha compartit a través de les xarxes: «Gràcies pel vostre suport.».

De la mateixa manera, hi ha més notícies pels anomenats ‘eurofans’. El certamen ha decidit celebrar la gran final a través d'un directe a internet. És per això que ha habilitat una enquesta perquè els seguidors votin la seva cançó preferida que es presentava aquest any. Els resultats serviran per saber quins seran els finalistes de la gala final, que se celebrarà a través d’internet el pròxim 27 d’abril.


Comentaris

envia el comentari