URGENT

🚨 Sanitat confirma més de 10.000 nous contagis i 254 morts més per coronavirus a Espanya

Chenoa, espantadíssima: La seva boda, en perill pel coronavirus

Seria la pitjor notícia que podria rebre

Chenoa en la presentació del seu llibre 'Defectos perfectos'
Chenoa preocupada per si ha de suspendre la seva boda | Gtres

La crisi del coronavirus està afectant la vida normal de molta gent, inclosos els famosos. Aquests estan veient com se'ls suspenen esdeveniments, es cancel·len actes o com tenir greus problemes per celebrar bodes o enterraments. 

Un dels personatges públics que s'ha mostrat més espantada per la malaltia és Chenoa. La cantant va arribar a demanar a la premsa que es mantingués a més d'un metre d'ella per evitar un possible contagi. La seva boda amb Miguel Sánchez està prevista pel pròxim 14 de juny, però, amb el pànic que sent ara mateix, el futur de l'enllaç està en l'aire. 

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

La boda es podria suspendre

Chenoa està molt preocupada pels efectes de la pandèmia, sobretot sabent que la professió del seu futur marit. «És metge i té un alt risc, així que estic pendent d'ell i de cuidar-lo». Ella té moltes ganes d'unir-se per tota la vida amb la seva parella però sap que ara mateix el més important és la salut i que la boda perilla

Ha confessat que el virus l'ha trastocada: «Ara mateix amb el que hi ha se m'ha tallat tot, suposo com a tothom». Això sí, confirmant que manté els preparatius per la boda. A més, s'ha defensat de les crítiques que deien que va ser una exagerada en la seva polèmica amb els reporters: «Us ho vau prendre fatal. Feu cas del que diu Sanitat, no es pot fer res més».  


Comentaris

envia el comentari