URGENT

🚨 Sanitat confirma més de 10.000 nous contagis i 254 morts més per coronavirus a Espanya

Bon Preu instal·larà mampares als seus supermercats pel coronavirus

La companyia catalana segueix l'estratègia d'altres cadenes

Una furgoneta del Grup BonPreu, encarregada de les entregues a domicilis
Bon Preu també instal·larà mampares a les caixes dels supermercats pel coronavurus | Cedida

Bon Preu instal·larà en els pròxims dies mampares protectores a la zona de caixes dels supermercats per assegurar les distàncies de seguretat entre treballadors i clients a l'hora de pagar. La companyia copia l'estratègia de Mercadona per així incrementar «exponencialment» les mesures de salut i seguretat arran de la crisi sanitària pel coronavirus.

La companyia està reforçant la seva plantilla de treballadors

En paral·lel, Bon Preu ha habilitat un servei telefònic d'assessorament i informació sanitària per als seus més de 7.800 treballadors, atès directament per professionals, a banda de suport específic «a nivell emocional i psicològic» per als gerents dels establiments Bon Preu i Esclat. Finalment, la companyia ha informat que també està reforçant la plantilla dels supermercats.

«Bon Preu està incorporant persones per enfortir els equips dels punts de venda, servei en línia i logística amb l'objectiu de donar resposta a l'augment de demanda i disminuir, alhora, el cansament dels equips», ha puntualitzat el grup d'alimentació amb seu a les Masies de Voltregà.


Comentaris

envia el comentari