El Grup Bon Preu redueix horaris pel coronavirus i reconeix als treballadors amb una prima

L'empresa està contractant personal de reforç per fer front a l'augment de feina

Botiga Bonpreu de Salt
El Grup Bon Preu Esclat està preparant un projecte per tancar el 2019 | Bonpreu

El Grup Bon Preu ha reduït l'horari comercial de 9h a 20h i tancarà una hora entre els 15h i les 16h per realitzar tasques de neteja i desinfecció de les botigues i evitar que els torns de treball coincideixin.

A més, la direcció i els sindicats han acordat una prima de 200 euros pels contractes de quaranta hores setmanals, proporcional per a la resta de la plantilla. El grup està contractant també personal de reforç per fer front a l'augment de feina generat per la crisi del coronavirus. L'empresa posarà en marxa una campanya, juntament amb IrsiCaixa, de captació de fons per a la recerca contra el covid-19. Els clients que paguin amb la targeta bancària podran arrodonir l'import final i fer una donació per la causa.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Nova aplicació creada pel Govern per detectar el coronavirus

La conselleria de Salut de Catalunya ha informat avui dimecres de la posada en marxa d'una aplicació per detectar el coronavirus. La directora de l'àrea ciutadana del Servei Català de salut, Rosa Romà, ha explicat els detalls sobre l'eina en una compareixença aquest matí. L'aplicació servirà per seguir el ciutadà telemàticament, de manera que els usuaris podran interactuar per donar informació sobre el seu estat.


Comentaris

envia el comentari