Caixabank perdonarà el lloguer dels més de 21.000 habitatges afectats pel coronavirus

La mesura afecta les persones que s'hagin quedat a l'atur, pateixin un ERTO o als autònoms sense activitat

Una de les oficines de l'entitat bancaria CaixaBank
CaixaBank perdonarà el lloguer dels més de 25.000 habitatges | Catalunya Diari

Caixabank condonarà les rendes als llogaters d'habitatges de la seva filial immobiliària a partir de l'abril afectats per les conseqüències derivades de la crisi del coronavirus, segons ha informat el grup en un comunicat. La mesura va dirigida a persones que s'hagin quedat a l'atur o pateixin ERTO, així com als autònoms que s'hagin vist obligats a cessar la seva activitat o que l'hagin vist reduïda en més d'un 40% a conseqüència de l'estat d'alarma.

Vigent fins a la finalització de l'estat d'alarma

La condonació del deute estarà vigent fins al mes en què es decreti la finalització del període d'alarma, si és que s'ha d'estendre més enllà de l'abril. La societat immobiliaria de Caixabank, BuildingCenter, té més de 21.000 habitatges de lloguer.

L'empresa posarà la mesura a disposició dels llogaters en els propers dies, i els que vulguin acollir-s'hi hauran d'omplir un formulari i no se'ls girarà el rebut de l'abril. Posteriorment, hauran d'aportar tota la documentació acreditativa.

Avança el pagament de pensions

L'entitat bancària ha decidit avançar el cobrament de la pensió de la Seguretat Social a aquest divendres, cinc dies abans que la data habitual de cobrament. Per tant, els 1,8 milions de clients amb la pensió domiciliada a CaixaBank la poden percebre des del passat 20 de març.

A més, l'entitat bancària ha posat en marxa un sistema especial d'informació i organització de cites prèvies per als clients més grans de 65 anys que vulguin percebre en efectiu la pensió o fer reintegraments durant els pròxims dies. L'objectiu de la mesura és «fer compatible» el servei de l'entitat bancària i, al mateix temps, evitar cues en les oficines per «protegir la salut» d'aquest col·lectiu.


Comentaris
conchi
Me parecce bien la medida, pero y las personas que tenemos tarjetas de credito, y cada mes estámos pagándo??
Antonio
Seguro que sale mas económico sacar una tarjeta de crédito/débito que el alquiler de 1 mes o más. Increíblemente sorprendido que CaixaBank haya hecho esto.

envia el comentari