El coronavirus colpeja Felip i Letícia i capgira tots els seus plans

La mesura podria allargar-se durant més dies

El rei Felip VI i la reina Letícia a la capella ardent de Pilar de Borbó (08-01-2020)
El rei Felip i la reina Letícia han cancel·lat la seva agenda d'actes públics | Gtres

El dilluns es confirmava que un dels companys d'escola d'Elionor i Sofia havia donat positiu en coronavirus. Avui s'ha conegut que les classes han estat cancel·lades però aquest no és l'únic canvi que ha experimentat la Família Reial i és que, segons ha informat la revista 'Semana', la Casa Reial ha decidit cancel·lar les agendes dels dos monarques fins al 15 de març.

Així doncs, el rei Felip i la reina Letícia no viatjaran demà a París on havien d'assistir a la jornada europea de víctimes del terrorisme que se celebrarà a les 16.00 hores. Amb aquesta decisió es vol evitar que els reis visiten llocs que puguin ser font de contagi del coronavirus. Precisament, el primer esdeveniment de les seves agendes, el de París, coincidia amb un dels llocs assenyalats com un dels que tenen un major risc de contagi.

El govern francès no ha cancel·lat l'acte

Malgrat les informacions que s'han publicat fins ara sobre el coronavirus, el govern francès està decidit a continuar amb l'acte esmentat i, de moment, no té previst cancel·lar-lo. En aquest sentit, tampoc s'ha pronunciat sobre la suposada baixa d'última hora dels monarques espanyols. Els serveis de seguretat de la Casa Reial han decretat que l'agenda d'actes estarà cancel·lada mínim fins al 15 de març, un cop arribat el dia es decidirà si la Família Reial ja podrà assistir als actes públics.


Comentaris

envia el comentari