El missatge més alarmant del cap dels Mossos: «Venen temps d'enorme dificultat»

Així ho ha dit en una carta dirigida a tots els membres del cos

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra
Un vehicle dels Mossos d'Esquadra, en una imatge d'arxiu. | Mossos d'Esquadra

El comissari en cap dels Mossos d'Esquadra, Eduard Sallent, ha advertit aquest dimarts al cos que «vénen temps d'enorme dificultat per a la nostra societat» davant la pandèmia del coronavirus Covid-19. En una carta a tot el cos dels Mossos d'Esquadra, Sallent ha remarcat «l'excepcionalitat d'aquesta crisi» i les mesures de contenció que s'han adoptat, i ha definit el coronavirus com un risc intangible que «tensa a tothom perquè ens pot afectar la salut».

«A tots ens preocupa el fet d'estar exposats a alguna cosa desconeguda durant el dia i després haver de tornar amb les nostres famílies», ha dit en la carta després de les queixes de sindicats de Mossos per la manca de material d'autoprotecció com mascaretes. Sallent demanat situar-se «en l'equilibri entre l'autoprotecció i la prestació del servei» com a personal d'emergències i de seguretat, i ha instat a tots els efectius a seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries.

Es repartirà nou material entre els agents

Eduard Sallent també ha anunciat que a partir d'aquest dimarts, 17 de març, es distribuïrà més material d'autoprotecció a tots els agents. «Aquest material és bàsic, però limitat i valuós per a tots els serveis d'emergències. És per això que n'hem de fer un ús responsable». Sallent ha agraït «l'esforç» de tots els Mossos que treballen exposats i els ha felicitat pel seu treball en el confinament de la Conca d'Òdena.

La carta de Sallent arriba hores després que sindicats com USPAC o Comissions Obreres hagin anunciat que fins i tot es plantegen denunciar judicialment les condicions laborals dels agents enmig de la pandèmia pel cornavirus. A més de la manca de material de protecció, també han denunciat que se'ls obliga a patrullar malgrat tenir símptomes relacionats amb haver contret la malaltia


Comentaris
MALU
Que es fotin els Mossos, sobre tot els de la Brimo, ara que? no podeu donar cops de porra als virus?, desgraciats FDLGP, aixi us infecteu tots.

envia el comentari