Una de les cares catalanes més conegudes de Telecinco podria tenir coronavirus

Un metge alerta sobre la possibilitat de contagi si no es compleix amb el confinament domiciliari

Els presentadors de 'Supervivientes'
Els presentadors de 'Supervivientes' estan molt preocupats per la situació causada pel coronavirus | TELECINCO

Alguns programes de televisió han decidit cessar la seva activitat per prevenció del coronavirus. Això no obstant, hi ha altres com 'Sálvame' que, tot i seguir les normes d'higiene i la distància de seguretat entre els seus col·laboradors, segueixen cada tarda en antena.

En aquest sentit, un dels doctors que més famós s'ha fet en els darrers dies a causa dels seus polèmics vídeos parlant sobre la necessitat de quedar-se a casa durant la quarantena, Jesús Candel, ha encès totes les alarmes envers el presentador Jorge Javier Vázquez

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

El català forma part del grup de risc després d'haver patit un ictus

Candel ha assegurat que és possible que el català estigui infectat de coronavirus, ja que no guarda repòs a casa i les seves probabilitats de contagi són majors que les d'una altra persona que segueix les pautes de prevenció. Davant aquesta possible sospita, la preocupació per l'estat de salut del presentador més popular de Telecinco no ha fet més que augmentar, ja que cal recordar que ell seria un col·lectiu de risc després d'haver patit greus contratemps amb la seva salut.

L'ictus que va patir l'any passat i que el va portar a operar-se de nou fa poques setmanes, podrien ficar en un seriós risc la salut de Jorge Javier en el cas que, finalment, es confirmés el seu positiu. Mentrestant, tots els que encara han d'anar a treballar malgrat l'estat d'alarma, esperen poder sobreposar-se a aquesta difícil situació que, evidentment, no agrada a ningú. 

La decisió més coherent de Belén Esteban

Amb relació a 'Sálvame', una de les més previsores ha estat Belén Esteban, la qual ha decidit quedar-se 15 dies a casa per a evitar el contagi. Cal recordar que Belén és diabètica i que, a més a més, el seu marit és tècnic sanitari, per tant, va comunicar a la direcció del programa la seva decisió de quedar-se a casa per a mantenir en ordre la seva salut.


Comentaris

envia el comentari