La important decisió de Carrefour davant la crisi pel coronavirus

Es prioritzen les compres en línia dels col·lectius més vulnerables

Imatge d'arxiu d'un supermercat Carrefour
Carrefour limita les compres en línia davant la crisi pel coronavirus | Cedida

Mentre tothom està alerta per les decisions que prendrà el govern espanyol davant la pandèmia de coronavirus, declarant l’estat d’alarma a tot el país, o si finalment es confinarà totalment Catalunya, la psicosi col·lectiva continua a peu de carrer, comprovant-se en tots els supermercats on, a primera hora de matí, s’acumulaven els clients per ser dels primers a entrar i aconseguir comprar productes de primera necessitat i d'alimentació abans que s’acabin.

Condicionen la venda digital dels supermercats Carrefour

Tanmateix, cal destacar que les autoritats han garantit que no hi haurà manca de menjar i criden a mantenir la calma, però com que la gent compra de més, els supermercats comencen a prendre mesures per dosificar les seves vendes. Aquest és el cas de Carrefour.

En accedir a la seva pàgina web o a l’aplicació mòbil per intentar comprar en línia apareix automàticament un missatge d’alerta: «Per l’alta demanda, estem dedicant el nostre canal de venda en 'online' als que més ho necessiten: persones grans, persones amb mobilitat reduïda, persones amb discapacitat, persones en quarantena».

Així doncs, els supermercats Carrefour demanen als seus clients limitar les seves compres en línia si no pertanyen a cap d’aquests col·lectius, agraint la seva solidaritat, i, a més, poden sol·licitar informació addicional durant el procés de compra si es continua endavant, per comprovar que realment es pertany a algun dels col·lectius més vulnerables. No obstant això, també informen que es pot fer la compra a les «més de 1.000botigues Carrefour» que hi ha per tot el país, obrint en el seu horari habitual i garantint la disponibilitat dels seus productes.

Imatge del missatge de Carrefour en intentar comprar en línia durant la crisi pel coronavirus, 13 de març del 2020
Missatge de Carrefour en intentar comprar en línia durant la crisi pel coronavirus | Carrefour


Comentaris

envia el comentari