La important decisió de Carrefour davant la crisi pel coronavirus

Es prioritzen les compres en línia dels col·lectius més vulnerables
Carrefour limita les compres en línia davant la crisi pel coronavirus | Cedida

 

Mentre tothom està alerta per les decisions que prendrà el govern espanyol davant la pandèmia de coronavirus, declarant l’estat d’alarma a tot el país, o si finalment es confinarà totalment Catalunya, la psicosi col·lectiva continua a peu de carrer, comprovant-se en tots els supermercats on, a primera hora de matí, s’acumulaven els clients per ser dels primers a entrar i aconseguir comprar productes de primera necessitat i d'alimentació abans que s’acabin.

 

Condicionen la venda digital dels supermercats Carrefour

Tanmateix, cal destacar que les autoritats han garantit que no hi haurà manca de menjar i criden a mantenir la calma, però com que la gent compra de més, els supermercats comencen a prendre mesures per dosificar les seves vendes. Aquest és el cas de Carrefour.

 

En accedir a la seva pàgina web o a l’aplicació mòbil per intentar comprar en línia apareix automàticament un missatge d’alerta: «Per l’alta demanda, estem dedicant el nostre canal de venda en 'online' als que més ho necessiten: persones grans, persones amb mobilitat reduïda, persones amb discapacitat, persones en quarantena».

 

Així doncs, els supermercats Carrefour demanen als seus clients limitar les seves compres en línia si no pertanyen a cap d’aquests col·lectius, agraint la seva solidaritat, i, a més, poden sol·licitar informació addicional durant el procés de compra si es continua endavant, per comprovar que realment es pertany a algun dels col·lectius més vulnerables. No obstant això, també informen que es pot fer la compra a les «més de 1.000 botigues Carrefour» que hi ha per tot el país, obrint en el seu horari habitual i garantint la disponibilitat dels seus productes.

 

Missatge de Carrefour en intentar comprar en línia durant la crisi pel coronavirus | Carrefour

 

Més notícies de la categoria Coronavirus