Pell de gallina: La carta que emociona tots els familiars dels contagiats

La professional ha assegurat que els familiars estan ben cuidats

Imatge d'un passadís d'hospital amb un malalt
La vida de Marcelino Frutos ha estat marcada per múltiples malalties | Catalunya Diari

Sí, el coronavirus ha portat una situació molt difícil, nova i de les més dures que ens ha tocat viure com a societat. Ara bé, ningú posa en dubte que la pandèmia també ha encès encara més la flama de la solidaritat. Un bon i bonic exemple és el de la carta que ha escrit una psicòloga i infermera de l'UCI de l'Hospital San Juan d'Alacant, amb l'objectiu d'enviar un missatge d'alè als familiars de totes aquelles persones que estan ingressades i que no poden rebre la visita dels que més estimen.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Unes emotives paraules pels que més les necessiten

La carta, que òbviament s'ha fet viral, explica que: «A vosaltres que us heu quedat darrere les portes deixant el vostre familiar en les nostres mans i deixant aquí el vostre cor trencat... A vosaltres, volem dir-vos que, en aquests moments de crisi, les nostres mans són les vostres mans, estem units en un gran cor i tots nosaltres cada vegada que entrem a fer alguna tècnica que precisa el vostre familiar, posem la nostra ànima en ells».

Tanmateix, afegeix que: «Tots som un i en moments difícils hem après: a somriure sota les nostres mascaretes, a besar amb l'ànima, a abraçar amb la mirada, a acariciar amb el pensament». Finalment, la psicòloga explica que: «Els cuidarem com si fossin de la nostra família, perquè si alguna cosa hem après d'aquesta pandèmia, és a ser tots un. Els vostres familiars NO estan sols, estem aquí amb ells. I estem treballant sense descans perquè de cor, aviat pugueu abraçar-los».

No hi ha dubte que el coronavirus deixarà petjada de per vida en la història d'aquest país per moltes coses dolentes que seran difícils d'esborrar de la nostra ment. Però, al final, segur que li donarem les gràcies per fer-nos, malgrat la tristesa, millors persones.

Imatge de la carta escrita per l'infermera
La infermera vol animar als familiars dels contagiats amb unes boniques paraules | Twitter


Comentaris

envia el comentari