La carta d'una infermera jubilada al govern: «Senyor Torra, amb mi no compti»

No comparteix que s'hagin de reincorporar sabent que són personal de risc

Personal sanitari en un centre d'El Vendrell aplaudint la feina dels companys el 31 de març de 2020
Continuen augmentant els contagis entre el personal sanitari | Catalunya Diari

Els professionals sanitaris estan sent sens dubte un dels sectors més colpejats pel coronavirus. Només a Catalunya, el departament de Salut ha confirmat que hi ha més de 3.000 entre metges, infermeres i altres professionals. A més en els darrers dies s'ha produït de diversos doctors a Barcelona i un altre a Lleida

Davant la falta de personal sanitari, una de les mesures estudiades pel Govern era reincorporar a metges i infermeres retirades. Aquesta decisió ha provocat reaccions com la d'una infermera jubilada que, en una carta a 'El Periódico', lamentava que ara es recordessin d'un sector com la infermeria que fins ara eren «invisibles i poc valorats». 

Molt critica amb les retallades a la sanitat catalana, no entén la decisió de mobilitzar uns metges retirats «a qui van obligar a jubilar-se» o unes infermeres «menyspreades i maltractades». Per això, recordant que són personal de risc com han dit més d'un expert, deixava clar que «no senyor Torra, no, amb mi no compti».

Recorda la falta de suport davant les retallades

Defensa que la «mala gestió política» hauria provocat la preocupant situació que es viu a Catalunya amb el coronavirus. «En els darrers 40 anys no s'ha construït ni un hospital i els que hi han estan molt deteriorats». 

A més, afegeix que els aplaudimentsagraïments arriben «tard» i lamenta que «quan ens manifestàvem al carrer per les retallades no vam tenir cap suport ciutadà ni governamental». Almenys afirma que espera que aquesta crisi perquè els polítics «aprenguin d'una vegada que no es poden fer retallades en salut. Es paga molt car». 


Comentaris

envia el comentari