IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Carta urgent de Torra a Sánchez exigint canvi de plans a Catalunya

El president demana mantenir les mesures de confinament total

Reunió entre el president del govern, Pedro Sánchez, i el president de la Generalitat, Quim Torra a Barcelon el 6 de febrer del 2020
Quim Torra no creu que la millor opció sigui aixecar el confinament total | Cedida

El president del Govern, Quim Torra, ha enviat una carta al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, en què li insisteix que no aixequi el confinament total a Catalunya a partir de dimarts i li reclama els informes sanitaris i epidemiològics de què disposa per prendre aquesta decisió.

Quim Torra avisa d'un possible augment de contagis

El cap de la Generalitat argumenta que relaxar el confinament «provocarà un augment de contagis i la situació de col·lapse al sistema sanitari de Catalunya», segons els informes de què disposa. Torra adjunta a la missiva una llista de persones «representatives» del sector de la ciència i la investigació que donen suport a la proposta del Govern.

Se sumen al suport a les mesures que exigeix la Generalitat els experts del Departament de Salut, el comitè d'experts que assessora el Govern, «la pràctica totalitat» dels hospitals catalans, col·legis professionals i associacions representatives del sector sanitari.


Comentaris

envia el comentari