URGENT

🚨 Espanya no aixeca el cap: més de 36.000 nous contagis i 591 defuncions

Bankia confirma el primer cas de coronavirus en la seva seu de Madrid

L'entitat bancària ha activat el protocol d'actuació i prevenció

Científica treballant al laboratori en busca d'una vacuna contra el coronavirus
L'empresa ha evacuat la seva seu a Madrid | EP

Bankia ha confirmat el primer cas decoronavirusCovid-19 d'un dels seus treballadors dels serveis centrals de la seva seu a Madrid motiu pel qual ha decidit activar el seu protocol d'actuació i prevenció. És per això, que l'entitat bancària ha imposat treballar des de casa a tots els treballadors que comparteixen planta amb la persona contagiada, sumen un total de 80.

L'entitat bancària compta amb un Comitè de Seguiment que centralitza tota la informació del Ministeri de Sanitat amb l'objectiu de realitzar l'anàlisi i seguiment de forma coordinada, analitzar el seu impacte i el correcte desenvolupament dels diversos protocols d'actuació.

L'afectat està hospitalitzat

Bankia ha informat que el treballador que ha donat positiu està hospitalitzat seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries. A més ha assegurat que manté una permanent coordinació amb les autoritats sanitàries per mantenir en tot moment els seus treballadors informats de l'evolució del coronavirus i de les recomanacions del Ministeri de Sanitat.

L'entitat també ha explicat que disposa d'un pla de contingència per afrontar situacions d'indisponibilitat de professionals, tant a les xarxes com als serveis centrals. En aquest sentit, compta amb un pla per poder dividir als equips considerats 'crítics' per la seva importància pel normal funcionament de l'activitat, amb l'objectiu d'evitar contagis, al mateix temps que ha cancel·lat totes les sessions presencials de formació i s'ha recomanat reduir al màxim els viatges de treball.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari