Un cas de coronavirus a l'empresa catalana Puig: vuit treballadors en quarentena

La companyia ha elaborat un protocol preventiu per evitar més contagis

Control de temperatura pel coronavirus a l'aeroport de Milà l'1 de març
La xifra d'infectats ha augmentat considerablement a Espanya | Catalunya Diari

El nombre d'infectats per coronavirus a Catalunya augmenta exponencialment. Ahir, de fet, van registrar-se 10 casos nous, el que suposa un increment del 50% respecte a abans-d'ahir. Un dels casos que van confirmar-se dimecres és el d'un treballador de l'empresa catalana de moda i perfums Puig, que té oficina a l'Hospitalet de Llobregat. Tal com informa 'El Caso', la companyia ha elaborat un protocol preventiu i ha demanat la plantilla que ha tingut contacte amb l'afectat que faci quarantena a casa. La resta, però, segueix anant a treballar.

Vuit persones en quarantena

Els treballadors que romanen als seus domicilis són vuit persones que van estar en contacte amb l'home. Segons assegura el mitjà citat, es troben bé però l'Agència de Salut Pública els farà un seguiment per descartar possibles casos, ja que hi ha un període d'incubació de catorze dies, que, fins i tot, pot allargar-se.

Actualment, s'han registrat més de 200 casos a Espanya, 28 dels quals són a Catalunya. A més, ja han mort dues persones: la primera, que va morir el passat 13 de febrer però que en un principi se li va atribuir mort per pneumònia greu, de 67 anys; i la segona, de 82, va morir ahir al País Basc.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari