La Casa Reial suspèn l'enterrament de Cristina de Borbó pel coronavirus

Va morir en un accident de trànsit el passat 13 de febrer

Les infantes, els reis emèrits i els actuals monarques saludant-se al funeral de Pilar de Borbó (29-01-2020)
Va morir en un accident de trànsit el passat 13 de febrer | GTRES

El coronavirus ja afecta tots els àmbits a Espanya. La vida social està canviant davant l'amenaça per la salut dels ciutadans i els esdeveniments es cancel·len en cadena per prevenir i evitar nous casos de contagi. L'objectiu és contenir el covid-19, que ja suma 47 morts i més de 2.000 contagis a Espanya.

L'epidèmia global ha arribat també a la Casa Reial. Les primeres a notar-ne les conseqüències eren la princesa Elionor i la infanta Sofia, que no assistiran a l'escola durant els pròxims quinze dies. Ara l'efecte coronavirus va més enllà i obliga a la Família a suspendre un enterrament, el de Cristina de Borbó, que moria el passat 13 de febrer amb 44 anys, víctima d'un accident a Madrid

Madrid, focus principal del brot

Francisco de Paula de Borbó i Escasany, duc de Sevilla i cosí del rei Joan Carles, és el pare de la difunta i és qui ha pres la decisió d'ajornar l'enterrament, consensuada amb tota la família. Julían Porras, marit d'Olivia de Borbó, ha estat l'encarregat d'anunciar la notícia. 

Madrid és el principal focus del brot de coronavirus que manté en alerta tot el país i és on s'havia de celebrar l'acte el pròxim 19 de març, segons avança 'Libertad Digital'. La data en què tindrà lloc és un misteri perquè està condicionada al virus i el temps que quedi perquè comenci a remetre.

Cristina Elena de Borbó no era una persona molt popular ni es deixava veure en esdeveniments públics. Se'n sap, però, que tenia la cuina com a passió i que s'hi havia dedicat els últims anys. De fet, havia fet pràctiques en diversos restaurants de prestigi i obrir el seu propi restaurant era un somni per a ella, truncat pel tràgic accident del passat febrer.


Comentaris

envia el comentari