IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Catalunya rebrà més d'un milió de mascaretes durant el cap de setmana

Aquest dissabte al matí s'ha fet una primera entrega de 400.000 unitats de l'empresa Basic Devices, SL

Imatge dels carrers buits de Barcelona durant el coronavirus
Els carrers han quedat deserts amb el confinament del coronavirus | Twitter

Catalunya rebrà un milió de mascaretes al llarg d'aquest cap de setmana procedents de Xangai. De fet, aquest dissabte al matí ja ha aterrat a Saragossa un primer avió amb material sanitari, concretament unes 400.000 mascaretes, que han arribat a Sant Sadurní d'Anoia aquest vespre.

Aquest material forma part de la comanda que la Generalitat va fer a l'empresa barcelonina Basic Devices, SL, que preveu un total de dos milions de mascaretes N95, FFP2 i KN95 i més d'un milió de vestuari de protecció per a personal sanitari. Segons fonts de l'empresa, el diumenge esta previst que aterri un segon avió i en total s'arribarà al milió de mascaretes quirúrgiques i 100.000 mascaretes KN95 aquest cap de setmana. S'afegeix que 400.000 mascaretes ja han arribat a Sant Sadurní d'Anoia

  

  

en un escenari de gran complexitat

La notícia, per més inri, arriba el dia que justament Europa fa tres mesos que viu segrestada pel coronavirus. El que va començar com un brot estranger a principis d'aquest 2020 s'ha acabat convertint en una pandèmia mundial amb l'epicentre al vell continent. 


Comentaris

envia el comentari