Álvarez de Toledo se salta les recomanacions i va a treballar al Congrés tot i el coronavirus

Cal recordar que hi ha diversos diputats infectats per coronavirus

Cayetana Álvarez de Toledo assistint a un acte de campanya el 19 d'octubre de 2019.
Cayetana Álvarez de Toledo assistint a un acte de campanya, en una imatge d'arxiu. | ACN

La portaveu del PP al Congrés i diputada per la circumscripció de Barcelona, Cayetana Álvarez de Toledo, s'ha saltat les peticions de teletreball formulades des del govern espanyol i des de la mateixa cambra baixa i ha anat a treballar a les instal·lacions del Congrés dels Diputats aquest dilluns, 16 de març. Álvarez de Toledo ja es va mostrar contrària a tancar la cambra ara fa uns dies, quan va dir que «el Congrés no es tanca ni en temps de guerra».

Álvarez de Toledo se salta les indicacions

Fidel a les seves mateixes declaracions i distanciant-se del posicionament del seu partit, Cayetana Álvarez de Toledo i el seu cap de gabinet, qui va ser secretari d'Estat de Comunicació durant el darrer tram de la presidència de José María Aznar, Alfredo Timermans, han anat al Congrés com si es tractés d'un dia normal —és el segon en estat d'alarma a Espanya.

La Junta de Portaveus va decidir dijous passat suspendre per dues setmanes l'activitat parlamentària, a excepció de la compareixença del president espanyol del proper dimecres, on només assistiran els portaveus dels grups, i el ple del proper 24 de març, on només aniran els diputats que tinguin prevista alguna intervenció mentre que els altres hauran de seguir el seu desenvolupament de forma telemàtica.

Contagiats al Congrés

Cal recordar que hi ha diversos membres de la Cambra contagiats per coronavirus: Javier Ortega Smith, de Vox, va donar positiu fa una setmana, i dins del seu mateix grup també estan infectats Santiago Abascal i el diputat per Cadis Carlos Zambrano, entre altres. Ana Pastor (PP) també va donar positiu pel virus i, pel que fa al Consell de Ministres, la titular de Política Territorial Carolina Darias i la d'Igualtat, Irene Montero també estan infectades per coronavirus.


Comentaris

envia el comentari