INVITACIÓ:

🦠 Et convidem al nou grup oficial de Facebook de CatalunyaDiari amb seguiment especial del Coronavirus a Catalunya. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

URGENT

❗️ Itàlia registra el menor nombre de contagis nous en 24 hores des de l'inici de la crisi

Convoquen una cassolada contra la presència de l'Exèrcit a Catalunya

L'acció tindrà lloc aquest dilluns a les 21.00 hores
El moviment ha convocat la protesta a través de les xarxes socials | Cedida

 

Després que aquest passat dijous, 19 de març, el govern espanyol anunciés la presència de l'Exèrcit espanyol a Catalunya per començar a realitzar les primeres tasques de desinfecció i, al mateix temps, ampliés les seves funcions, el CDR de Sabadell, al Vallès Occidental, ha decidit convocar una cassolada contra l'exèrcit al municipi. La cassolada al balcó s'ha convocat a les 21.00 hores, tot just una hora després dels aplaudiments en suport al personal sanitari que aquests dies està treballant durament per frenar al coronavirus.

 

«No necessitem l'exèrcit al carrer»

En el comunicat que el moviment ha publicat a les xarxes socials han explicat que per aturar l'epidèmia el que es necessita és «una bona sanitat pública» i no «l'exèrcit al carrer». És per això que des de CDR Sabadell reclamen que el govern aturi totes les activitats econòmiques que siguin «no essencials», el control públic de la Sanitat Privada i que es produeixi un augment i adequació de la plantilla sanitària.

 

 

Així doncs, el moviment defensa que per evitar el contagi del coronavirus el principal és «aturar les activitats econòmiques no essencials» i per tant, la solució «no és treure més policia, Mossos i exèrcit al carrer» perquè, segons defensen, la presència de l'exèrcit espanyol al carrer suposa «una resposta autoritària» i la «vulneració de drets».

 

 

Més notícies de la categoria Coronavirus