IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Cedeix el seu pis de Barcelona a quatre persones sensesostre durant la pandèmia

L'objectiu és que tinguin un lloc on no estiguin exposats al virus

Imatge del centre de Barcelona buit pel confinament del coronavirus
La Marisa ha acollit quatre persones sensesostre durant el confinament | EFE

Són moltes les iniciatives solidàries que es duen a terme per poder ajudar a aquells que més estan patint l'impacte de la crisi del coronavirus. Entre elles hi ha la Fundació BarcelonActua (BAC) que assisteix als migrants i sol·licitants d'asil. Un projecte en el qual participa Marisa Müller qui ha anat a viure a casa dels seus pares per cedir temporalment el seu pis situat al barri de Gràcia, a Barcelona, segons recull 'La Vanguardia'.

Un gest que ha permès que quatre persones sensesostre puguin tenir un lloc on refugiar-se mentre duri la pandèmia del coronavirus. BAC ha posat en contacte vuit dels seus usuaris amb diverses persones que estan disposades a acollir-los.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Girona habilita el pavelló del Palau per a persones sensesostre

Aquesta no és l'única acció que s'ha dut a terme durant aquests últims dies, ja que, altres ciutats també han posat diversos projectes en funcionament. En el cas de Girona, l'Ajuntament ha habilitat el pavelló Palau 2 per a persones sensesostre mentre duri aquesta crisi sanitària. El recinte disposa de 80 places i les persones que hi entrin hauran de quedar-se confinades fins que duri l'estat d'alarma instaurat pel coronavirus.

El pavelló també compta amb un espai de menjador amb l'objectiu que els usuaris s'hi quedin i no s'exposin al virus. També disposen d'accés als serveis, a les zones de dutxes i s'ha habilitat una zona a l'exterior perquè puguin prendre l'aire.


Comentaris

envia el comentari