ÚLTIMA HORA

🚨 Pedro Sánchez: «No contemplo un confinament a Espanya»

El Celler de Can Roca tanca les seves portes pel coronavirus

Molts altres restaurants han seguit la mateixa línia

Els germans Roca
Els germans Roca | Europa Press

El restaurant El Celler de Can Roca de Girona ha decidit tancar durant un mes davant el risc de contagi del coronavirus. En un missatge a les xarxes socials, els tres germans Roca expliquen que han pres la decisió després de reunir-se amb l'equip de cuina i sala. El restaurant, que té tres estrelles Michelin, no obrirà fins al 14 d'abril.

«Sentim la responsabilitat de cuidar del nostre equip i clients, amb aquesta mesura que ajuda també a la contenció del virus», han piulat a Twitter el xef Joan Roca, el sommelier Josep Roca i el pastisser Jordi Roca. «Disculpes als clients als qui hem hagut de cancel·lar reserves», conclou la piulada.

Dabiz Muñoz se suma al tancament temporal

El xef Dabiz Muñoz, paral·lelament, també ha decidit tancar temporalment, a partir d'aquest dissabte, les portes dels seus restaurants DiverXO i StreetXO a Madrid a conseqüència de la situació generada pel coronavirus, una decisió que també han adoptat HorcherEl Invernadero Rodrigo de la CalleLúa.

«Davant l'excepcionalitat de la situació generada per la pandèmia de coronavirus, el més assenyat i responsable és quedar-nos a casa per a evitar la propagació de la malaltia», assenyala Muñoz en el seu compte de Twitter, qui apunta que tornarà a obrir «quan sigui segur per a tots» i agraeix a més l'esforç i l'«impagable» treball dels «herois del sistema sanitari».


Comentaris

envia el comentari