«El vull a metres de mi», la decisió de Chenoa a mesos de la seva boda per por al coronavirus

Les imatges estan donant molt sobre què parlar

Fotografia publicada per Chenoa al seu compte d'Instagram, febrer de 2020
Chenoa sempre protagonitza momentassos com aquest | Instagram (@chenoa)

El coronavirus és el tema estrella des de fa unes setmanes, i la psicosi per la propagació del virus ha protagonitzat diverses escenes una mica inusuals. Entre elles, vam poder veure com María Patiño sorprenia els seus companys revelant que es trobava malament i que creia tenir febre, o com es va crear una gran polèmica per les paraules de Pablo Motos sobre aquest virus.

Ara bé, el que no esperàvem per res del món és el momentàs que ens va fer viure Chenoa per culpa de la por al coronavirus. Diversos reporters estaven esperant a la cantant per preguntar-li sobre com anaven els preparatius de la boda: «No em posareu això en la boca» ha començat dient, referint-se al micro.

«A un metre», ha continuat. «Si escups saliva en la goma escumeja, què faig jo? Ho entens, no?» deia la cantant, ferma. La reportera s'ha allunyat de Chenoa immediatament. «No ho dic malament, ho dic guay. No em poso mascareta perquè no estic malament, però no vull estar malalta, he de treballar» continuava excusant-se l'artista.

Defensors i detractors

Ens imaginem les cares de 'poker' dels reporters davant la reacció de Chenoa, que de ben segur no esperaven, i que no ha trigat a córrer com la pólvora a les xarxes socials, on han aparegut tant retractors com defensors de la cantant. «Em sembla inexplicable que una ‘famosa’, la parella de la qual és metge i li haurà explicat de primera mà com és el virus, actuï així» comentava una usuària. «Chenoa passant-se de prepotent amb la premsa gràcies al Coronavirus. També ets així amb els teus fans als concerts?» preguntava un altre.

Mentrestant, una altra usuària la defensava dient: «Els micros van directament a ella, llavors, on està la protecció? Bastant educada ha estat» o «el que s'ha d'aguantar, de debò…».

De fet, Chenoa no ha dubtat a contestar sobre els preparatius de les noces, dient que el seu futur marit també està treballant molt, i que de moment no estan nerviosos. Això sí, tot a un metre de distància de la reportera. I tu, què n'opines de la reacció de Chenoa?

També et pot interessar... 


Comentaris

envia el comentari