IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'empresa 'Chocolates Valor' augmenta el 20% del sou a la plantilla per la crisi del coronavirus

També donarà 300.000 euros per a la investigació contra el virus

Tauleta de xocolata de 'Chocolates Valor'
L'empresa 'Chocolates Valor' donarà, a més, 300.000 euros en investigació contra la Covid-19 | Twitter (@chocolatesvalor)

L'empresa 'Chocolates Valor' ha anunciat que augmentarà el 20% el sou de la plantilla que opera a les fàbriques de Villajoyosa (Alacant) i Ateca (Saragossa) mentre duri l'estat d'alarma, en reconeixement a la seva feina en aquest període. 

En un comunicat, 'Chocolates Valor' ha manifestat que aquest incentiu en la retribució mensual té com a objectiu «reconèixer de manera especial» el treball dels seus empleats. «La companyia ha mostrat l'agraïment als seus treballadors per l'esforç i l'entrega que estan demostrant durant aquestes complicades setmanes», ha apuntat. 

300.000 euros per a la investigació

La mercantil amb seus a Villajoyosa ha comunicat, a més, que ha donat 300.000 euros per finançar la investigació per combatre la Covid-19 i per adquirir material sanitari per als principals hospitals de la província d'Alacant i altres punts d'Espanya. 

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Concretament, 100.000 euros aniran a finançar les estratègies d'investigació per a lluitar contra el SARS-CoV-2 impulsades per l'Institut d'Investigació Sanitària i Biomèdica d'Alacant (ISABIAL). Es tracta d'un institut d'investigació sanitària d'excel·lència acreditat pel Ministeri de Ciència i el Ministeri de Sanitat que aglutina a experts del departament de salut d'Alacant: Hospital General, de la Universitat Miguel Hernández d'Elx (UMH) i de la Universitat d'Alacant. 

Fonts de l'empresa han destacat la importància d'avançar a la investigació per a aconseguir erradicar de manera definitiva aquesta pandèmia que afecta a tot el món. 

200.000 euros destinats a la compra de material sanitari

La resta dels diners, 200.000 euros, anirà a la compra de material sanitari prioritari i a la donació de productes com EPI, que ja han començat a distribuir-se en els principals hospitals de la província alacantina. 

El repartiment de productes també es realitza en diferents punts d'Espanya, de manera prioritària en centres hospitalaris, per a donar cobertura a les necessitats dels col·lectius implicats en l'ajuda d'aquesta emergència sanitària.


Comentaris

envia el comentari