Dol al futbol estatal: Mor Christian, jove futbolista de només 14 anys

Jugava al club juvenil de l'Atlètic de Madrid

Mor Christian Minchola, un jove de 14 anys que jugava a l'Atlètic de Madrid infantil
Mor Christian Minchola, un jove de 14 anys que jugava a l'Atlètic de Madrid infantil | Cedida

Dins de la terrible situació en què es troba Espanya en les últimes setmanes per les conseqüències del coronavirus, l'Atlètic de Madrid ha llançat una notícia que ningú hagués volgut donar: un dels infantils del seu club ha mort.

El club blanc-i-vermell ha lamentat la defunció de Christian Minchola, de 14 anys, a través del seu perfil oficial de Twitter. «La família blanc-i-vermella està de dol per la defunció del nostre jugador infantil Christian Minchola. Ens unim al dolor dels seus familiars, companys i amics. Descansi en pau», s'acomiadava el club.

Una llarga trajectòria esportiva

El petit era davanter de l'equip Infantil C, i tenia una gran trajectòria en el club: ni més ni menys que 7 temporades amb els blanc-i-vermells. Encara que l'Atlètic no ha volgut revelar el motiu de la seva defunció, sí que li han volgut dedicar unes paraules.

«Estem consternats per la trista notícia de la defunció del nostre jugador i lamentem profundament la seva pèrdua. L'Atlètic de Madrid i tota la família atlètica estarà al costat de la família i amics de Christian en aquests moments d'immens dolor», escrivia Enrique Cerezo, president del Club.

  

A més, han estat molts altres clubs de futbol espanyols els que s'han unit al missatge de condolences i que han escrit unes paraules dedicades al jove futbolista, com l'Osasuna, Saragossa o Sevilla.


Comentaris

envia el comentari