INVITACIÓ:

🦠 Et convidem al nou grup oficial de Facebook de CatalunyaDiari amb seguiment especial del Coronavirus a Catalunya. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

Ingressen 5 joves espanyols a Munic per possible coronavirus

Un grup de 32 joves estava de viatge d'estudis
Un grup de joves espanyols, ingressats per possible contagi de coronavirus a Alemanya | GTRES

 

Cinc menors espanyols, ingressats en un hospital d'Alemanya sota sospita d'estar infectats per coronavirus. Segons ha informat 'Cope', un grup de 32 estudiants de primer batxillerat de l'escola Pia de Tenerife havien viatjat a Munic i ara es troben sota vigilància, seguint el protocol d'actuació per coronavirus en presentar símptomes de grip.

 

Viatge d'estudis a Alemanya

Segons el citat mitjà, els menors han començat a trobar-se malament i, fins i tot, s'han desmaiat, presentant símptomes de grip, per això han estat traslladats a un centre hospitalari. A més, onze estudiants més estan en observació, ja que tenen febre. La resta d'alumnes asimptomàtics s'han quedat a l'hotel, juntament amb dos professors, mentre que la resta d'inquilins han estat desallotjats.

 

Els joves devien tornar a Espanya aquest dijous, tanmateix, les autoritats alemanyes seran les qui decidiran quan podran retornar, després de dur a terme les proves pertinents per determinar si els estudiants s'han contagiat de coronavirus. 

 

 

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Coronavirus