Els 5 millors jocs per fer amb la parella al llit durant la quarantena

El confinament és ideal per provar coses noves

Una parella fent un cor amb les mans
Et proposem diferents jocs per intimar amb la teva parella  | Pixabay

 

El confinament de la població decretat pel govern central per evitar la propagació delcoronavirus, ha provocat que hàgim de fer mans i mànigues per passar de la millor manera possible el temps dins les quatre parets de casa nostra. És per això que hem de fer volar la imaginació i recuperar activitats que ens agradin com llegir, escoltar música, veure sèries… o passar-s’ho bé al llit amb la teva parella.

Una gran idea per passar el temps en la intimitat de casa i que se te'n vagin les ganes de sortir al carrer, és recórrer als jocs sexuals per gaudir en parella, i en això et podem ajudar. A continuació et donem 5 idees per gaudir del vostre temps junts d’una manera original i divertida:

 

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

El joc dels paperets

Per realitzar aquest joc es necessiten dues bosses on introduireu papers escrits amb el nom de diferents parts del cos en una bossa, i en l’altre, paperets escrits amb verbs picants com acariciar, petonejar, llepar o mossegar, per exemple. Es tracta d’anar per torns, i agafar un paper de cada bossa per fer l’acció que les dues paraules juntes indiquen; un joc que us farà passar estones molt divertides.

El joc de la temperatura

Un joc per gaudir de sensacions extremes, i que consisteix a despullar-se ambdós membres de la parella al llit, i un d’ells passar-li pel cos a l’altre, elements que puguin alterar-li la temperatura corporal, com per exemple, un glaçó de gel; tota una muntanya russa de sensacions.

Un massatge

Un clàssic que no falla mai. És una de les experiències que més agrada i que és perfecte per deixar volar la imaginació, ja que pots utilitzar olis essencials, plomes, o només les mans. A més a més, és un ‘preliminar’ ideal per a les relacions sexuals.

El joc dels daus

Aprofita aquesta ocasió per provar els daus sexuals. Aquests tenen dibuixats en les seves diferents cares, postures sexuals per a realitzar en parella que us proporcionaran una nova experiència molt excitant, diferent i molt entretinguda.

El joc de la ceguesa

Es tracta d’un joc molt atrevit: la parella s’ha de despullar al llit i un dels dos s’ha de posar un antifaç o mocador que li tapi els ulls. D'aquesta manera, l’altre membre de la parella haurà de sorprendre’l fent-li petons, acariciant-lo o mossegant-lo de manera inesperada en diferents parts del cos, cosa que provocarà una allau de sensacions sorprenents per ambdós.

 

Comentaris

envia el comentari