YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Els cinemes continuaran oberts però limitaran l'aforament a un terç a Catalunya

Es vol fomentar la distància de seguretat recomanda dels espectadors

Sala de cinema
Els cinemes mantindran les seves portes obertes però reduiran l'aforament | Pixabay

Les sales de cinemade Catalunya continuaran obertes al públic limitant l'aforament a un terç del total a cada sala durant els pròxims 15 dies naturals, com a mínim, seguint les indicacions del Govern per contenir el coronavirus. A més, de manera voluntària i com un compromís del sector per «incrementar la prevenció», es fomentarà l'espaiat horari de les sessions i la distància de seguretat recomanada entre els espectadors dins la sala.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

En un comunicat, el Gremi de Cinemes de Catalunya garanteix que continuarà pendent de les instruccions de les autoritats sanitàries en benefici «dels seus treballadors i dels clients». Les sales volen manifestar el «compromís» amb les autoritats sanitàries per col·laborar en «tot el que sigui possible» durant aquesta crisis i el seu compromís amb els espectadors per generar entorns «segurs».

La Sala Phenomena continuarà amb la programació

Per la seva part i a través de Twitter, la sala Phenomena ha explicat que continuarà oberta tots els dies durant les pròximes dues setmanes i amb la seva programació habitual, tot i que reduiran l'aforament a 150 entrades per sessió.


Comentaris

envia el comentari