Sis casos totals de contagi de coronavirus a Catalunya

Una dona de Girona que va viatjar a Itàlia i un home de Sant Cugat del Vallès, els últims

Imatge d'un control de coronavirus
Es tracta d'una dona de Girona que va viatjar a Itàlia | Arxiu

Dos nous casos de coronavirus a Catalunya. El primer es tracta d'una dona de 52 anys resident a Girona i que hauria viatjat a Itàlia els darrers dies, tal com avança 'El Periódico'. A banda d'aquest cas també s'afegeix un altre segons acaba de confirmar la Conselleria de Salut de la Generalitat.

Segons ha pogut saber l'ACN, es troba confinada a casa en estat lleu i es va infectar en un viatge a la zona nord d'Itàlia fa uns quinze dies. Tal com ha confirmat l'alcaldessa de Girona, la dona contagiada, una treballadora municipal, va acudir a l'Hospital Josep Trueta per fer-se les proves. La seva simptomatologia és lleu.

L'altre pacient és un home de 59 anys de Sant Cugat del Vallès (Barcelona) «que va estar en contacte íntim amb un dels casos confirmats amb anterioritat». D'aquesta manera la xifra de contagis ascendeix a sis a Catalunya. De moments els casos de coronavirus a Catalunya han estat per contacte directe amb una persona contagiada amb el virus.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Ascendeix la xifra de contagiats

De moment, a la resta de l'Estat s'han confirmat vuit casos a Madrid, deu a la Comunitat Valenciana, sis a Canàries, dos més a les Balears, vuit a Andalusia, dos a Castella i Lleó i el País Basc i un a l'Aragó.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari