Una col·laboradora de 'Sálvame' fa saltar les alarmes per possible coronavirus

Per al moment no hi ha més sospites de persones vinculades al programa que estiguin contagiades.

Els col·laboradors de Sálvame
Molts dels col·laboradors es troben a casa seva | Telecinco

El programa que presenta Jorge Javier Vázquez segueix anotant baixes a la seva plantilla per culpa del coronavirus. Si alguns han optat per una quarantena voluntària, perdent així dies de treball, altres han deixat d'acudir, ja que viuen fora de Madrid i és pràcticament impossible viatjar per acudir als platós de Telecinco. Però avui hem sabut d'una baixa que podria haver deixat d'acudir al programa a conseqüència d'haver contret el virus.

Anabel Pantoja explicava en un vídeo que ha compartit en les seves xarxes socials que ha paralitzat la seva activitat social per haver notat símptomes habituals del coronavirus. Això l'hauria portat a estar en un llit i sense poder-se moure a causa dels grans dolors que tenia.

La mateixa col·laboradora relatava que no s'ha pogut realitzar el test per saber si realment es tracta de coronavirus, pel fet que hi ha gent que ho necessita molt més que ella.

Anabel Pantoja, possible contagiada de coronavirus

Els seus seguidors s'han preocupat molt pel seu estat de salut i no han dubtat a enviar missatges d'ànim, desitjant-li una ràpida recuperació. Recordem que la neboda d'Isabel Pantoja ha hagut de cancel·lar les seves noces, a causa de l'estat d'alarma instaurat a tot el país.


Comentaris

envia el comentari