El comentari inoportú de Griso a Arrimadas en directe pel coronavirus

La líder de C's ha somrigut, nerviosament, com a resposta

Susanna Griso i la líder de C's, Inés Arrimadas, durant una entrevista a 'Espejo Público'
La reacció de Griso ha agafat per sorpresa a Arrimadas | Antena3

Tot i el confinament pel coronavirus 'Espejo Público' continua comptant amb les intervencions de representant de l'àmbit polític en els seus programes. En aquesta ocasió, Susanna Griso va entrevistar a la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, sobre la crisi del coronavirus i l'Estat d'Alarma decretat pel govern espanyol ara fa sis dies.

Arrimadas està embarassada i la presentadora del programa va voler saber com gestionava el fet d'estar esperant el seu primer fill amb aquesta crisi sanitària que s'està vivint actualment. Griso va voler saber quan està previst que la política doni a llum.

Una pregunta que deixa Arrimadas descol·locada

La pregunta de Susanna Griso va deixar a Arrimadas una mica descol·locada no per la qüestió en si sinó per la manera amb què va formular la pregunta i la inesperada reacció de la presentadora: «Personalment com ho porta? Perquè el fet d'estar esperant sempre és un motiu de preocupació». La líder del partit taronja responia que el fill que espera ha de néixer el mes de maig.

«Al maig?» preguntava Griso, una mica alarmada, mentre afegia que «els experts ens diuen que el 'pic' de l'epidèmia serà a finals d'abril. A vostè l'agafarà pràcticament al 'pic'. No sé fins a quin punt això l'inquieta, ho té molt presents». Una resposta no gaire afortunada que agafava a Arrimadas de sorpresa tot reaccionant amb un somriure nerviós. 

No obstant això, Inés va sortir del pas tot assenyalant que la situació que s'està vivint és «incerta» i a més se li han d'afegir els nervis de ser mare per primera vegada. Tot seguit va afegir que confia plenament en el sistema sanitari espanyol i va enviar «un petó» per donar ànims a totes aquelles mares que es troben en la mateixa situació.


Comentaris

envia el comentari