Condis contractarà 100 persones a Catalunya

És la segona vegada que la cadena de supermercats pren aquesta decisió pel coronavirus

Imatge d'un supermercat Condis
És la segona vegada que la cadena de supermercats pren aquesta decisió pel coronavirus | Catalunya Diari

Condis contractarà un centenar de persones a Catalunya per fer front a les necessitats de personal de la companyia tant a les botigues com al seu centre logístic. Així ho ha anunciat l'empresa a través d'un comunicat, on assegura que la majoria de les vacants són per a contractes indefinits.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

És la segona ampliació de personal des de març

Durant la segona meitat de març, Condis ja va incorporar un centenar de persones a la plantilla i actualment té més de 6.700 treballadors a tot l'Estat. La companyia ha adaptat els horaris de les botigues en plena emergència sanitària, amb franges específiques a les persones grans, o un reforç de les tasques per desinfectar. 

Mesures contra el coronavirus a Condis

Així mateix, Condis ha limitat l'aforament a les botigues, on els treballadors compten amb equips de protecció individual (EPIS) com mascaretes, guants i gel desinfectant. A més, també hi ha pantalles protectores a les caixes per evitar possibles contagis.


Comentaris

envia el comentari