IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

🚑 Espanya supera el milió de contagis de Covid-19 amb la pandèmia encara descontrolada

Condis ha instal·lat càmeres termogràfiques per controlar la temperatura dels treballadors

D'aquesta manera es preveu detectar de manera preventiva possibles casos de coronavirus

Imatge d'un supermercat Condis
Condis controlarà la temperatura dels seus treballadors | Catalunya Diari

La cadena de supermercats Condis ha emès un comunicat aquest dijous on han anunciat que ja s'ha dut a terme la instal·lació de càmeres termogràfiques en els seus establiments de Montcada i Reixac, Getafe i Mercabarna, on hi treballen més de 750 persones,  per controlar la temperatura corporal tant dels treballadors com de les persones que entrin a les botigues. 

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Detecció de possibles casos de coronavirus

La instal·lació d'aquests sistemes de càmeres termogràfiques s'ha fet per detectar de manera preventiva possibles casos de coronavirus, per «evitar contagis de manera precoç», segons han informat. 

Aquestes càmeres compten amb un equip de lents infraroges que detecten i elaboren mapes de color de cada persona, que es poden veure a través de les pantalles. Poden comprovar la temperatura corporal de fins a 16 persones alhora, i també realitzen un seguiment d'aquestes.

A més a més de la instal·lació d'aquestes càmeres, s'han distribuït 500 termòmetres d'infrarojos a les botigues d'arreu del territori, per tal que els treballadors es prenguin la temperatura abans de començar la seva jornada laboral. 

Donació a l'Hospital del Mar

Moltes empreses estan mostrant el seu costat més solidari durant la crisi sanitària del coronavirus. La cadena de supermercats Condis també s'ha volgut sumar a la causa i ha donat 100.000 euros a l'Hospital del Mar (Barcelona) per lluitar contra aquesta pandèmia. 

Per recaptar tots aquests diners, es van vendre mascaretes als gairebé 200 establiments repartits pel territori català. Finalment han venut 50.000 mascaretes, que han permès obtenir aquests 100.000 euros


Comentaris

envia el comentari