ÚLTIMA HORA

🚨 Pedro Sánchez: «No contemplo un confinament a Espanya»

El coronavirus torna a picar a la porta de Pedro Sánchez

Ja són quatre els contagiats en l'entorn del president del govern

Pedro Sánchez al Congrés durant la crisi del coronavirus el març de 2020
Ja són quatre els contagiats en l'entorn del president del govern | Catalunya Diari

Pedro Sánchez no guanya per disgustos. Després de fer-se públic que el coronavirus ha afectat la seva família, ara sabem que un dels conductors personals del president del govern espanyol ha donat també positiu en coronavirus, tal com confirma 'La Información'.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

  

El funcionari que acostuma a traslladar al president en un Audi A8 oficial tampoc s'ha pogut escapar de la pandèmia que està causant estralls a tot el país. Es troba confinat al seu domicili, a l'espera de rebre l'alta. Amb ell, de moment, són quatre els casos de contagi en l'entorn directe del cap de l'Executiu.

Sánchez va tenir contacte directe amb el conductor 

Per sort, el conductor es troba bé i no té símptomes. La mala notícia per a Sánchez és que va tenir contacte amb ell abans de donar positiu, ja que el funcionari el va traslladar en el vehicle oficial a diverses localitzacions de la capital espanyola abans d'agafar la baixa. Pedro Sánchez està ara movent-se de casa al Congrés i, només en alguna ocasió, al Ministeri de Sanitat. Però el cert que el ritme que està portant el president és molt frenètic i no seria estrany que s'acabés contagiant.

Els contagiats que envolten el president

Segons 'La información', el president es troba en perfecte estat i sense cap símptoma. En les proves que se li han realitzat, ha donat negatiu. Però com hem dit, els casos de positiu en coronavirus en l'entorn de Sánchez són quatre: la seva dona, Begoña Gómez, el DAO de la Guàrdia Civil, Lauretino Ceña, la vicepresidenta, Carmen Calvo, i ara el seu conductor.

  

Amb tot, l'objectiu màxim de Pedro Sánchez és solucionar com més aviat millor aquesta crisi i per això ha d'estar sa, motiu pel qual segurament es trobi a casa seva confinat en alguna habitació, separat de la seva dona, que va donar positiu en covid-19 fa unes setmanes.


Comentaris

envia el comentari