Una coneguda presentadora de Telecinco s'emociona en directe pel coronavirus

La periodista s'ha emocionat parlant del coronavirus | Telecinco

La crisi del coronavirus té a tota la societat amb la sensibilitat a flor de pell. No estan sent uns dies fàcils, el més dur de quedar-se a casa és el no saber fins quan durarà aquesta situació.

I el pitjor de no saber la data final, és el sentiment d'incertesa per a totes aquelles persones que han hagut de tancar els seus negocis o estan acompanyant a un familiar malalt per aquest virus que, sens dubte, està marcant la història del país. Està clar que els professionals sanitaris, els farmacèutics, els treballadors de supermercats o els policies, són els grans herois d'aquesta etapa, ja que posen en perill la seva vida per ajudar els altres.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

També es mereixen el seu reconeixement els periodistes

Ara bé, també es mereixen el seu reconeixement els periodistes que no deixen mai d'informar, que també doblen torns i que sempre estan al peu del canó per oferir informació veraç a la societat que tant ho necessita. Un bon exemple és la periodista i presentadora del programa de Telecinco, 'Ya es mediodía', Sonsoles Ónega, la qual no va poder evitar emocionar-se a l'inici del programa d'aquest passat dimecres.

L'emissió començava amb una imatge d'un nen de la Xina buscant la seva mare després de ser donada d'alta per coronavirus. Sense poder amagar la seva emoció, Sonsoles va confessar que estava realment afectada per la situació que s'estava vivint i, a la vegada, demanava disculpes a l'audiència per no poder seguir amb normalitat el programa. «Gràcies, gràcies i moltes gràcies a tots els que esteu a casa, esteu frenant la corba», afirmava la periodista. Finalment, després d'una breu pausa per a la publicitat, Sonsoles es va poder refer i seguir amb l'actualitat del dia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#YoMeQuedoEnCasa con la despensa llena. #AprovechaParaLeer #Coronavirus #Covid19

Una publicación compartida por Sonsoles Ónega (@sonsolesonega) el


Comentaris

envia el comentari