IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La confessió pujada de to d'Emma García enmig del confinament

Les paraules de la presentadora van deixar atònits els espectadors

Emma García i Terelu Campos podrien ser companyes de plató
Emma García ha explicat de quina manera porta el confinament pel que fa a la seva activitat sexual | TELECINCO

Emma García ha sorprès amb les seves paraules a 'Viva la vida' després de comentar com està portant l'abstinència sexual durant la crisi del coronavirus. Encara que en els seus començaments a la televisió la periodista basca era menys receptiva a parlar de la seva vida privada, des que presenta el popular programa de tant en tant revela algun detall sobre el seu dia a dia, que no passa desapercebut per a ningú.

En un primer moment no tenia «ganes», però ara les coses han canviat

Suso, que viu sol a Madrid, reconeixia que no ho porta malament, però la presentadora de Telecinco va donar detalls de la seva activitat sexual, i va explicar de quina manera ha canviat la seva rutina des que va començar l'estat d'alarma: «Els primers dies estava tan preocupada pel coronavirus que no tenia ganes», explicava en detall la famosa.

Seguidament, Emma ha confessat que actualment està més satisfeta: «Ara ha arribat un moment que m'he vingut a dalt», afirmava en un to jocós, i reconeixia que quan torna de la feina a casa segueix unes normes per evitar contagiar al seu marit i la seva filla: «Arribo a casa i em trec tota la roba. No em toquen molt, em manen directament a la dutxa», explicava la periodista.

Molt pendent de la seva família al País Basc

La presentadora basca està passant el confinament a Madrid, on intenta evadir de la quarantena del coronavirus gràcies a la lectura, la música i el temps que passa amb la seva filla Uxue, qui s'està convertint en tot un exemple per a la cara més coneguda de 'Viva la vida'.

Encara que viu a la capital des de fa molts anys, Emma troba a faltar el seu Sant Sebastià natal, ciutat on resideixen els seus pares i la resta de la seva família. Fa uns dies, Emma va voler agrair públicament a una veïna estar pendent de les necessitats dels seus progenitors: «Per a mi és molt important», comentava emocionada la presentadora.


Comentaris

envia el comentari