Toñi Moreno es confessa amb el seu bebè: «Que tot això sigui un malson»

La presentadora de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' està confinada a casa amb la petita Lola

Toñi Moreno li para els peus a Kiko Jiménez
La presentadora de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' està confinada a casa amb la petita Lola | CUATRO

En escassos mesos a Toñi Moreno li ha canviat la vida per complet. Primer per l'arribada de la seva filla Lola, un bebè que feia anys que desitjava, i ara, pel moment delicat que està vivint, en plena crisi de coronavirus.

El confinament està afectant molt Toñi Moreno, una dona molt acostumada a anar d'un lloc a un altre a causa dels seus compromisos laborals. La presentadora ha canviat el micro per la seva inseparable Lola. L'altre dia va pujar a les seves xarxes una publicació on mostrava com anava a comprar, reconeixent tenir por de contagiar-se d'aquest virus que tant de mal està fent.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

La presentadora de 'Mujeres y Hombres y Viceversa', tot i la felicitat que li aporta la seva filla, ha reconegut al seu canal de Mtmad que va patir depressió postpart, tot i que sembla que ja s'ha recuperat. El problema de Toñi és que ara es troba tancada a casa com tots els espanyols, cosa que no li agrada gens.

La de Sanlúcar de Barrameda ha volgut compartir una publicació molt tendra, on apareix una imatge de la mà de la petita Lola agafant el polze de la seva mare, acompanyada d'un text molt emotiu.

La gran por de Toñi Moreno

«Ara només puc pensar amb protegir-te, a tu, a la teva àvia Dolors... i que quan tot això passi, tot això hagi estat un malson», ha confessat Toñi Moreno a Instagram, fent referència al coronavirus i a la situació que vivim, sense precedents.

La presentadora ha reconegut que té por per tot el que està passant, però que creu que és una època de canvi. «Por que aquest maleït virus es faci fort, por a la incertesa, al que és desconegut, a no tenir un món que oferir-te. Encara que al mateix temps et miro, tu, tan aliena a tot, i em dones la força que necessito per seguir», ha escrit dirigint-se a la seva filla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Potser hagis vingut en un moment de canvi i no en el pitjor dels moments. Ara només puc pensar en protegir-te, a tu, a la teva àvia Dolors ... i que quan tot això passi, tot això sigui una mala malson. No sé si va en el paquet de ser mare, però tinc por i mai vaig tenir. Por a que aquest maleeixo virus es faci forta, por a la incertesa, al desconegut, a no tenir un món que oferir-te. Encara que a el mateix temps et miro, tu, tan aliena a tot, i em dones la força que necessito per seguir. Sé que has vingut en un moment de canvi, i que el món que et deixarem serà millor. Anem a per un altre dia filla. #undiamenosparaabrazarnos #undiamenosparabesarnos # vamos💪

Una publicació compartida de Toñi Moreno (@ tmoreno73) el


Comentaris

envia el comentari