YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La cervesa Corona registra pèrdues i desprestigi de la marca pel coronavirus

Una enquesta revela que el 38% dels cervesers prefereixen no consumir aquesta beguda per la seva 'relació' amb el virus

Cerveses Corona
La cervesa Corona registra pèrdues de consum per culpa del coronavirus | Cedida

El fabricant de la cervesa Corona, la multinacional belga Anheuser-Busch InBev, és una de les víctimes de l'impacte del nou coronavirus: les vendes de la marca a la Xina han baixat 285 milions d'euros per culpa de l'escassa demanda. De fet, una enquesta nord-americana revela que el 38% dels consumidors assidus de cervesa no la comprarien «sota cap circumstància» per recordar al virus xinès.

«L'impacte del brot de virus COVID-19 al nostre negoci segueix evolucionant», va indicar AB InBev en una nota de resultats financers el passat divendres, 28 de febrer. «En els dos primers mesos de 2020, estimem que el brot ha generat una pèrdua d'ingressos d'uns 285 milions de dòlars i una pèrdua de beneficis de 170 milions a la Xina». El coronavirus, a més, ha provocat un «declivi significatiu en la demanda» al país asiàtic, segons assenyala la multinacional, que calcula que el seu benefici es reduirà «entorn del 10%» en el tancament del primer trimestre.

El 16% dels enquestas dubta sobre la relació amb el virus

Paral·lelament, a l'enquesta de 5W sobre el consum de la marca de la cervesa als Estats Units, un 38% de la mostra assegura que no la compraria per culpa de la similitud amb el nom del virus. «No hi ha dubtes de què la cervesa Corona està patint pel coronavirus. Podeu imaginar-vos entrar a un bar dient 'hola, em poses una Corona?', o 'passa'm una Corona?'», sosté el màxim executiu de la firma, Ron Torossian.

A més, un 16% dels enquestats, 737 consumidors, es van mostrar «confusos sobre si la cervesa Corona està relacionada amb el coronavirus» i això podria ser una explicació per contestar per què han augmentat considerablement les cerques a Google per a «corona cervesa virus», tal com explica 5W.

  

  

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari