El coronavirus es continua disparant a Catalunya: 1.800 infectats i 41 morts

Salut informa sobre 23 noves morts aquest dimarts

Persones amb mascareta sortit del metro de Barcelona
Catalunya en alerta total per la pandèmia arriba als 1.866 infectats | EP

La Conselleria de Salut de la Generalitat ha registrat aquest dimarts 23 morts i 472 positius de coronavirus nous, per la qual cosa la xifra total d'afectats a Catalunya ascendeix fins als 1.866, ha informat en un comunicat.

El departament ha anunciat que, de la xifra total d'afectats, 65 persones estan greus i 98 són professionals sanitaris. Respecte al brot concentrat a Igualada (Barcelona), Salut ha confirmat un total acumulat de 88 positius de coronavirus, sis dels quals en estat greu.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

El pitjor podria arribar aquest cap de setmana

La situació quant a ingressats en Unitats de Cures Intensives (UCI) per casos de coronavirus a Espanya comença a ser molt preocupant, més si tenim en compte que ahir es va arribar als 432 ingressats.

Aquest escenari pot comportar molts hospitals a veure's amenaçats, superant la seva capacitat, ja que un dels principals problemes del coronavirus és que es tarda aproximadament cinc dies -com a mínim- a presentar simptomatologia, per la qual cosa el confinament domiciliari no reduirà els casos de manera immediata.

Tenint en compte dades de Singapur sobre diversos pacients, els casos continuaran augmentant durant els pròxims dies, podent arribar a superar els 1.000 infectats a l'UCI aquest cap de setmana.


Comentaris

envia el comentari