Jordi González sorprèn els espectadors amb un important missatge a 'Supervivientes'

El programa explicarà la situació mundial actual als concursants del ‘reality’

Imatge del plató durant el debat de 'Supervivientes' el 15 de març del 2020
'Supervivientes' continua amb la seva emissió tot i l'estat d'alarma pel coronavirus | Telecinco

Des de l’aparició del coronavirus, s’acumulen hores i hores de televisió parlant sobre aquest tema i molts programes que no tenen res a veure amb aquesta temàtica se les han d’enginyar per continuar emetent-se, com és el cas de fer-se sense públic, extremant precaucions. Mentre molts països declaren l’estat d’alarma pel coronavirus, com és el cas d’Hondures, el ‘reality’ estrella d’aquesta temporada continua endavant, tot i que per primera vegada ‘Supervivientes’ no farà cas de la seva pròpia normativa i informarà què està passant als concursants .

No cancel·len ‘Supervivientes’

Jordi González, ha iniciat el debat de ‘Supervivientes’ apareixent a plató amb un posat molt seriós, sense els habituals aplaudiments, ja que Telecinco ha eliminat completament la presència de públic a totes les gales. En aquest punt, el presentador s’ha dirigit a tots els espectadors per demanar-los que fossin prudents i responsables davant d’aquesta situació crítica i que compleixin rigorosament el confinament perquè la situació es pugui revertir com més aviat millor.

Així, González ha recalcat que l’emissió del debat no pretén donar l’esquena a l’actualitat, sinó que volen proporcionar una glopada d’aire fresc a tothom i entretenir totes les persones que estan confinades des de fa dies a casa. En aquest sentit, és imparable la continuïtat dels debats i de les gales de ‘Supervivientes’, sobretot perquè implica una convivència i una producció que no es poden interrompre. Per tant, la cadena ha decidit continuar amb l’emissió del ‘reality’, alternant-lo amb els informatius i programes especials que segueixen tota l’actualitat de la pandèmia de coronavirus.


Comentaris

envia el comentari