Jordi González sorprèn els espectadors amb un important missatge a 'Supervivientes'

El programa explicarà la situació mundial actual als concursants del ‘reality’
'Supervivientes' continua amb la seva emissió tot i l'estat d'alarma pel coronavirus | Telecinco

 

Des de l’aparició del coronavirus, s’acumulen hores i hores de televisió parlant sobre aquest tema i molts programes que no tenen res a veure amb aquesta temàtica se les han d’enginyar per continuar emetent-se, com és el cas de fer-se sense públic, extremant precaucions. Mentre molts països declaren l’estat d’alarma pel coronavirus, com és el cas d’Hondures, el ‘reality’ estrella d’aquesta temporada continua endavant, tot i que per primera vegada ‘Supervivientes’ no farà cas de la seva pròpia normativa i informarà què està passant als concursants .

 

No cancel·len ‘Supervivientes’

Jordi González, ha iniciat el debat de ‘Supervivientes’ apareixent a plató amb un posat molt seriós, sense els habituals aplaudiments, ja que Telecinco ha eliminat completament la presència de públic a totes les gales. En aquest punt, el presentador s’ha dirigit a tots els espectadors per demanar-los que fossin prudents i responsables davant d’aquesta situació crítica i que compleixin rigorosament el confinament perquè la situació es pugui revertir com més aviat millor.

 

Així, González ha recalcat que l’emissió del debat no pretén donar l’esquena a l’actualitat, sinó que volen proporcionar una glopada d’aire fresc a tothom i entretenir totes les persones que estan confinades des de fa dies a casa. En aquest sentit, és imparable la continuïtat dels debats i de les gales de ‘Supervivientes’, sobretot perquè implica una convivència i una producció que no es poden interrompre. Per tant, la cadena ha decidit continuar amb l’emissió del ‘reality’, alternant-lo amb els informatius i programes especials que segueixen tota l’actualitat de la pandèmia de coronavirus.

 

 

Més notícies de la categoria Coronavirus