El coronavirus agreuja el particular calvari de Toñi Moreno

La popular presenta confessa que no està passant pel seu millor moment malgrat l'arribada de la seva filla Lola

Toñi Moreno, en arxiu, presentant 'Mujeres y Hombres y Viceversa'
Dràstica decisió de Mediaset amb 'Mujeres y Hombres y Viceversa' que farà que mai torni a ser igual | Catalunya Diari

Malgrat que sembli contradictori, la presentadora Toñi Moreno no està passant per un bon moment. Després de donar a llum a la seva estimada filla Lola, la presentadora de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' va tornar fa poques setmanes al seu lloc de treball.

Durant la seva tornada es va mostrar feliç i més guapa que mai, això no obstant, la realitat del seu interior era una altra. En aquest sentit, la presentadora ha arribat a confessar que pateix depressió postpart i que la seva vida no és tant idíl·lica com es pensava. Però si tot això fos poc, ara Toñi s'ha de veure sola en un pis amb la seva petita filla.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Es troba confinada i sola a casa amb la seva petita filla Lola

L'arriba del coronavirus a Espanya ha fet que la presentadora s'hagi d'aïllar per por de contagiar-li el virus a la seva filla, ja que ella ha estat en contacte amb moltes persones que podrien haver-la infectat. Així doncs, Toñi es troba ara confinada i sola a casa, ja que la seva família viu a Sanlúcar de Barrameda, una localitat andalusa ubicada a més de 600 quilòmetres de distància de Madrid.

Està clar que aquests dies seran tota una prova per a la periodista que, més enllà d'estimar amb bogeria a la petita Lola, també està descobrint la cara oculta de la maternitat. «Això de la depressió postpart és així. Vaig trucar una psicòloga perquè m'ajudés. No em sentia amb força per a seguir jo sola», ha confessat.


Comentaris

envia el comentari