YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Preocupació a la monarquia: el coronavirus arriba a una de les grans famílies reials

L'epidèmia ha travessat el col·legi on estudien els fills dels monarques

El príncep Guillem i la duquessa Caterina de cambridge amb els seus fills
El coronavirus podria arribar als fills del príncep Guillem i la duquessa de Cambridge | GTRES

El coronavirus ha arribat per quedar-se i l'alarma creada per la societat està arribant a les monarquies. Segons s'ha donat a conèixer, tant la Família Reial espanyola com la resta de monarquies del món estan atents a l'avenç d'aquesta nova epidèmia.

La reina Letícia seria una de les que més preocupades es troba. Cal recordar que, abans de la seva cancel·lació, el rei Felip volia acudir al Mobile World Congress tot i l'advertència mundial sobre una possible epidèmia del virus. Letícia era l'única que no secundava aquesta decisió, ja que sempre s'ha mostrat molt preocupada per la salut de la seva família.

El coronavirus arriba a la reialesa britànica 

I és que pertànyer a la reialesa no exempta de poder contraure aquesta nova malaltia com qualsevol altre ciutadà. Si no, li poden preguntar al príncep Guillem i la duquessa Caterina de Cambridge, els quals han pogut veure com els seus fills estan més a prop que mai de veure's contagiats.

Ni tan sols el millor dels col·legis poden evitar l'arribada del coronavirus. El Thomas's Battersea, el centre on estudien els fills del duc de Cambridge, ha advertit els pares de tots els nens sobre un possible contagi entre els seus alumnes entre els quals es troben els fills dels prínceps britànics.

Els possibles alumnes contagiats han estat aïllats 

Segons informa 'Vanitatis', diversos alumnes del centre estarien aïllats sense anar al col·legi mentre s'obtenen els resultats de les proves i anàlisis realitzades. La revista ha parlat amb els responsables del centre, els quals han explicat la situació actual:

«Estem seguint les instruccions del govern al peu de la lletra sobre prevenció d'infeccions, i el tractament de casos en els quals se sospita que algun membre del personal o alumnes han estat exposats al virus o que mostren algun símptoma». El col·legi també ha informat que «tots els pares han estat informats i hem mantingut una comunicació regular amb la nostra comunitat escolar per garantir que es comparteixin els consells i circuli informació important». 

Després d'aquestes notícies que hauran volat fins a la Zarzuela, no seria d'estranyar que la reina Letícia també tingui preparat alguna solució per si la princesa Elionor i la infanta Sofia es troben sota el risc de patir coronavirus. I és que si per alguna cosa es caracteritza la monarca és per l'educació i vida exemplar que ha volgut donar-li a les seves filles, tot i que més d'una vegada li ha costat alguna picabaralla amb altres membres de la Família Reial. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari