YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

ÚLTIMA HORA

🚨 La pandèmia s'estanca a Espanya amb 16.571 nous casos i 633 defuncions

Impossible comprar l'iPhone 11: El coronavirus deixa Apple en crisi

Les botigues de Barcelona i Madrid es queden sense estoc

Botiga Apple Store a Barcelona
El coronavirus deixa sense estoc a les botigues de Barcelona i Madrid | EFE

L'augment de casos de coronavirus ha afectat tots els sectors, també el comercial. D'aquesta manera, l'arribada del Covid-19 a Itàlia ha frenat -o aturat, com en el cas que ens ocupa- la distribució de productes tecnològics a la resta de països d'Europa. Una de les conseqüències és que, ara com ara, resulta impossible adquirir el nou iPhone 11 a les botigues d'Apple de Barcelona i Madrid.

Segons asseguren els mateixos treballadors de les Apple Store i recull 'Crónica Global', la distribució del nou model es va aturar, provocant que les botigues de Passeig de Gràcia i del centre comercial Maquinista a Barcelona i la de Puerta del Sol a Madrid s'hagin quedat sense estoc. Des del passat 28 de febrer, només es poden adquirir els models iPhone 8 i XR.

En aquest sentit, diversos treballadors afegeixen que les existències dels models Apple Watch i iPad també s'estan esgotant, i no hi ha una data exacta per la renovació d'estoc. La principal alternativa per comprar el model més recent d'Apple és a través de la pàgina web oficial, tot i que fonts properes a l'empresa remarquen que les unitats no arribaran fins a mitjans de març o més tard.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari