El coronavirus segueix creant polèmica i fa perillar el Mobile World Congress

L'empresa Intel ha assegurat que tampoc anirà al congrés barceloní | Algunes companyies, com Xiaomi, han confirmat que sí que assistiran al Mobile, si bé extremaran les mesures de precaució

Vista aèria des de l'helicòpter dels Mossos del recinte que acull el Mobile World Congress
El coronavirus segueix creant polèmica i fa perillar el Mobile World Congress | Mossos d'Esquadra

Xiaomi ha confirmat que assistirà al Mobile World Congress —MWC—, que se celebra a Barcelona del 24 al 27 de febrer, «segons el previst». En un comunicat, ha informat que davant de la situació provocada pel coronavirus extremaran les mesures de precaució i, per exemple, garantirà que tots els treballadors i alts executius que viatgin de la Xina hauran estat fora del país com a mínim 14 dies abans de l'inici del congrés i no tindran símptomes.

 

L'empresa xinesa es distancia de les nou companyies que no assistiran al MWC

A més, garanteixen que l'estand i tots els productes exhibits «es desinfectaran amb freqüència», així com que el personal del mateix serà de les oficines locals d'Europa i no haurà tingut cap símptoma en els 14 dies previs a la presentació dels nous productes, prevista per al diumenge 23.

La companyia xinesa es distancia així de les cancel·lacions de fins a deu empreses pel coronavirus, entre les quals hi ha LG, Ericsson o NTT DoCoMo.

 

Asseguren que la salut és una prioritat per a ells

Xiaomi ha assegurat que la salut és una prioritat per a ells i que seguiran totes les mesures recomanades «per a salvaguardar la salut i el benestar» de treballadors, mitjans de comunicació, clients i socis que els visitin a la fira barcelonina.

Intel també cau del Mobile

Intel ha assegurat que tampoc anirà al Mobile de Barcelona a conseqüència del coronavirus, de manera que ja són deu les empreses que han cancel·lat la seva presència en aquest esdeveniment, segons han confirmat avui fonts de la companyia.

Totes les empreses que no acudiran al congrés han al·legat motius de seguretat per a cancel·lar la seva presència en un esdeveniment que reuneix milers de persones i a nombroses empreses que presenten els seus productes.

L'empresa estatunidenca Intel emetrà aviat un comunicat oficial per a oferir més detalls d'aquesta anul·lació, han dit les citades fonts.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari