Creix la tensió a Madrid. La policia intervé en un supermercat: «La gent surt com a boja»

Clients d'un supermercat a Vallecas han colpejat el vidre per a entrar abans i la policia ha hagut d'actuar

Carrito en un supermercado
La policia ha hagut d'intervenir en un supermercat de Vallecas després de la psicosi pel coronavirus | Catalunya Diari
Agents de la Policia Nacional han acudit aquest dissabte a un supermercat del districte madrileny de Vila de Vallecas davant l'actitud violenta de diversos clients que colpejaven el vidre per a pressionar els treballadors de l'establiment a obrir.

Centenars de persones s'aglomeraven a primera hora del matí davant dels supermercats de tots els districtes per a agafar provisions de productes de primera necessitat davant la por que desapareguin de les estanteries en el transcurs de la jornada.

Des d'aquest dissabte i davant de l'estat d'emergència sanitària provocada per l'epidèmia, la Comunitat de Madrid ha ordenat el tancament fins al 26 de març de tots els establiments i comerços «exceptuant els d'alimentació i primera necessitat», el que exclou a botigues d'alimentació i farmàcies, però també a gasolineres, estancs i quioscos. 

Des d'una hora abans fent cua a la porta

Ja hi havia una fila formada per desenes de persones una hora abans de l'obertura d'alguns d'aquests comerços. «S'ha creat una alarma per si ens quedem aïllats i la gent surt com a boja», explica una de les integrants de la fila. 

A l'interior dels comerços la imatge no era l'«esperada» pels clients, ja que s'han trobat amb algunes estanteries buides. No hi havia existències d'aliments congelats i d'alguns productes làctics. 

El que sí que han trobat els més matiners de tots és paper higiènic, un producte que aquests últims dies està molt demanat i que desapareix de les estanteries cada jornada amb el pas de les hores. 


Comentaris

envia el comentari