Belén Esteban intenta treure profit del coronavirus: «És una vergonya»

La col·laboradora de 'Sálvame' ha penjat una imatge a Instagram molt polèmica

Belén Esteban al plató de 'Sálvame'
Belén Esteban s'equivoca amb la seva última publicació | Telecinco

Belén Esteban acaba de penjar al seu Instagram una publicació que ha causat polèmica. En un moment delicat pel país, la col·laboradora de 'Sálvame' ha estat criticada a les xarxes socials per fer una cosa que molts consideren ha estat fora de lloc.

La col·laboradora estrella de Telecinco ha patinat - i molt - després d'haver publicat una cosa inapropiada al seu perfil d'Instagram. Belén ha pujat una imatge d'uns productes de farmàcia dels quals acostuma a fer promoció.

Però aquesta vegada la cosa ha anat més enllà, i és que ha aprofitat la crisi del coronavirus per a publicitar unes ampolles, amb un missatge que ha irritat als seus seguidors. «Cuidar-se en aquests dies és important!», ha comentat la col·laboradora de 'Sálvame'.

Ara mateix no és el millor moment per a incitar a la gent perquè surti de casa seva per motius que no són imprescindibles i Belén Esteban ha transmès el contrari, i és que ha encoratjat als seus seguidors a comprar aquestes ampolletes 'miraculoses' que t'ajuden a mantenir la línia i estar més en forma.

«Avui he passat per la farmàcia per les meves ampolles de carxofa i he preguntat per alguna cosa per a augmentar les defenses. M'han donat un producte natural a gelea reial sense sucre, es diu Arkoreal Gelea reial Vitaminada de @arkopharmaesp», ha comentat Belén Esteban.

Durament criticada 

Està molt bé que la col·laboradora publiciti productes que ajuden a millorar les defenses i a mantenir una millor dieta, però potser en aquesta ocasió no ha estat el moment més indicat, ja que hi ha gent que realment necessita anar a les farmàcies per a comprar productes de primera necessitat.

Molts han estat els comentaris que han criticat aquesta decisió: «Belén, tu no caiguis en això... no si us plau, estàs per sobre d'aquesta publicitat barata en aquests moments...», o «És una vergonya» són algunes de les crítiques que la de Paracuellos ha rebut a les xarxes.


Comentaris

envia el comentari